Dette er barnehagen vår

Om barnehagen

Voksen sitter med to barn på fanget utendørs

Kort fortalt

Norlandia Glassverket er en Reggio Emilia-barnehage i Bærum kommune, med 26 ansatte og 104 plasser fordelt på 6 avdelinger.


Granly

1-3 år

Solbakken

1-3 år

Vårsol

1-3 år

Fjellhøy

3-4 år

Utsikten

3-4 år

Fjordgløtt

5-6 år

Hvorfor velge Norlandia Glassverket?

Vi er en Reggio-Emilia-inspirert barnehage som har en sterk tro på menneskets muligheter, en dyp respekt for barnet og en overbevisning om at alle barn fødes kreative og intelligente, med en sterk iboende drivkraft til å utforske verden. Vi legger til rette for mestring, utvikling og læring gjennom lek, prosjekter og hverdagssituasjoner. Vi som jobber her er stabile og omsorgsfulle ansatte som hver dag streber etter å gi barna varierte muligheter og positive hverdagsopplevelser som stimulerer deres egen kompetanse, undring og fantasi. Vi bruker et varmt språk og gir omsorg, trøst og glede. Ved å samhandle med barna, styrker vi deres følelsesmessige velvære og selvtillit. Hos oss er barnets trivsel det viktigste og vi jobber hver dag for å hjelpe hvert barn å utvikle seg til sitt beste. 

Noe av det vi liker best

  • Reggio Emilia-filosofien - Barna lærer og utvikler seg gjennom praktiske erfaringer, undring og utforsking gjennom små og store prosjekter og eksperimenter.
  • Stabile og omsorgsfulle ansatte som hver dag streber etter å gi barna varierte muligheter og positive hverdagsopplevelser som stimulerer deres egen kompetanse, undring og fantasi
  • Egen kjøkkenhage, hvor barna lærer om bærekraftig matproduksjon ved å delta i hele prosessen fra jord til bord.
  • Tilbud om svømmeopplæring, skiskole og karatekurs.
  • Vi er en fullkostbarnehage med egen kokk, hvor alle måltidene tilberedes i barnehagen. Vi tilbyr også salg av mat og brød til foresatte.
  • Vi har tilbud om parkdressavtale og solkremavtale.

Dette er barnehagen vår

Pedagogikk og tilnærming