Om Norlandia Glassverket barnehage

Glassverket barnehage ligger rett ved Høvik verk skole med kort vei til skogen og stranden. Vi bruker nærområde aktivt og er mye på tur i nærmiljøet. Barnehagen har ett stort uteområdet med varierte utfordringer for barna. Barnehagen er nyoppusset i 2016 hvor barnehagens innearealer fremstår som "nye".

Barnehagen er organisert med 3 småbarnsavdelinger, 2 mellomavdelinger samt en egen avdeling for førskolebarn.

Vi er en fullkost barnehage, det betyr at barna får 3 måltider i barnehagen hver dag.

Glassverket barnehage er opptatt av barns medvirkning og vi har derfor innredning tilpasset barnas behov, dette betyr lave vasker, toaletter,  bord og stoler som barna kan bruke uten hjelp av voksen. Dette er også synlig i pedgogikken vår ved at vi legger opp til at barna skal bli selvstendige og få tid til å prøve og feile selv.